zaterdag 26 december 2009

kaartje voor mijn schoonouders

Gisteren, 1e kerstdag, zijn we eerst naar mijn opa en oma geweest waar we een heerlijke brabantse koffietafel hadden, heb mijn buikje goed vol gegeten, knoopjes van mijn broek moesten open hahaha.
Daarna zijn we naar mijn schoonouders geweest voor het avondeten en voor hun heb ik dit kaartje gemaakt. Het is een pop-up kaartje die ik al hier en daar op een blog heb gezien, vond dat idee heel leuk dus vandaar. Papier heb ik al lang liggen en is van around the block. Afdrukje is van Whiff of joy, ingekleurd met de copics. Tekst van penny black geloof ik. Kerststerren zijn geponst van een pons van pipoos en de kleine sterretjes komen uit de randpons van EK die ik op het onderste deel heb gebruikt.
Verder hebben we heerlijk gegeten, 4 gangenmenu en ik kon daarna niks meer hebben hahaha, mijn knoopjes van mijn broek zijn niet meer dichtgegaan haha.


Groetjes corrie

2 opmerkingen:

  1. Haha je knoopjes,ik heb het ook al altijd en na al dat eten zou ik het liefst op de bank gaan liggen en me oogjes even dicht willen doen,je kaart is super geworden,fijne dag,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje Corrie, daar zullen je schoonouders wel hel blij mee zijn geweest!
    Ik ben benieuwd of je knoopjes vandaag ook los moeten!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen