dinsdag 22 december 2009

alweer eventjes geleden....

dat ik iets heb geplaatst op mijn blog, kom er gewoon niet aan toe. Nu ben ik gelukkig lekker een weekje vrij en heb dan ook wat meer tijd om te freubelen. Zeker met dit weer, dan kun je toch nergens naar toe en ben ik blij dat ik niet hoef te werken. En het uitzicht vanuit mijn flatje is nu wel prachtig, zo mooi wit buiten en het blijft ook mooi wit.
Heb de laatste tijd bijna alleen maar kerstkaartjes gemaakt (kan ze eigenlijk niet meer zien nu haha) Het is gelukt om iedereen een zelfgemaakt kaartje te sturen en de mensen van mijn werk vonden ze prachtig (altijd leuk om te horen, ga je best van glunderen ;))
Dit is 1 van de laatste kaartjes die ik gemaakt heb, de rest kon ik niet meer op foto zetten want ze zijn de deur al lang uit.

Het idee komt uit het magnolia magazine. Papier is van imaginisce. Stempel een magnolia, tekst van Aud design. Bloemen zijn van prima met een brad van doodlebug. Lint zat bij het tijdschrift creativity.

Verder heb ik nog goed nieuws!! Johan en ik gaan trouwen... en wel op vrijdag 13 augustus 2010. We zijn al meer dan een jaar verloofd en hebben vorige week eindelijk een datum geprikt. De datum is vastgesteld bij de gemeente en de ringen hebben we gisteren besteld. En nu alles gaan regelen :) Leuk!

Groetjes Corrie

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd wat super leuk ! Dat het een mooie dag mag worden.
  Ook een mooie kaart.
  GR Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Corrie met je voorgenomen huwelijk, super!
  En je kaartje is erg mooi, prachtige kleuren. Geniet van je weekje vrij en alvast fijne feestdagen.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee, ik ben een paar dagen weg en je hebt zulk super nieuws!!! Leuk hoor, veel plezier met de voorbereidingen... ik bel je volgende week ff...

  Groetjes,
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé wat een ontzettend leuk nieuws.Van harte voor jullie beiden.
  Heel veel succes en vooral plezier met alle voorbereidingen.Houden jullie het klein of wordt het groots gevierd?

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen