vrijdag 9 oktober 2009

He he eindelijk

weer een berichtje van me, was eerst een heerlijk weekendje weg naar Centerparcs, dat was echt genieten en een kilo aangekomen dankzij de all inclusive formule. De week erna gewerkt en de afgelopen week geveld door de griep. Nog steeds niet helemaal lekker maar wat meer fut om iets op mijn blog te zetten. Ik heb in de tussentijd 3 kaartjes gemaakt waarvan ik er 2 wil laten zien aan jullie:

Dit kaartje is gemaakt met het papier van Kaiser craft, het afdrukje een magnolia ingekleurd met de copics. Het sierrandje is geponst met de lace pons van martha stewart. Het bling is vast gemaakt met de hotfix. De knopen komen uit eigen collectie.

Dit kaartje is gemaakt aan de hand van een kaartje in de laatste cards only alleen met een ander papier (Imaginiscence) en bloemen stempel (KI memories)

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

XX6 opmerkingen:

 1. Ik vind ze beide super en maak je niet druk om je bloggie hoor,ik heb ook wel is andere dingen te doen of als ik ziek ben,bloggen moet leuk blijven toch!Haha wel grappig dat stukje over je weekendje weg,mar die kilo zal na je griepje wel verdwenen zijn,fijn weekend,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is dat ik je afgelopen zaterdag op de demodag van Doe@ding heb gezien anders had ik gedacht dat je vd aardbodem was verdwenen.Haha!
  Maar je bent het kaarten maken niet verleerd.Leuke kaarten heb je gemaakt.Maar waar is nr 3???

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide kaarten zijn weer prachtig. Fijn dat je weer terug bent!
  Prettig weekend, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Harriet!

  Die zaterdag was ik ook ziek, ibuprofen hield me overeind... Nr 3 vind ik zelf niet zo leuk vandaar dat hij er niet op staat.

  Hallo Joke!

  Dat is het voordeel van ziek zijn haha, de kilo's gaan er zo wel snel af,was sowieso begonnen met weight watchers de dinsdag na centerparcs maar ziek zijn gaat sneller haha! Ben er ondertussen al 4 kwijt.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi ik heb een award voor je op mijn blog staan,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via Musje kwam ik op jouw blog terecht. Mooie dingen zie ik hier. Ben je volger geworden enne...gefeliciteerd met je award!

  BeantwoordenVerwijderen